Arbeta hos oss

NBP söker uppdragsledare, handläggare och konstruktörer

 

Norrbottens Byggprojektering (NBP) startade 2006 och verkar som projekteringsledare och konstruktörer för stora och komplicerade industri- och husbyggnadsprojekt på både nationell och internationell marknad. Vårt kontor ligger mitt i centrala Luleå, lättillgängligt med både publika och andra transportmedel. NBP består av både medarbetare med 30 års arbetslivserfarenhet inom området likväl som nyutexaminerade.

Vi är en specialistverksamhet som erbjuder tjänster inom byggkonstruktion, 3D-projektering, prefabricerade betong- och stålkonstruktioner, stålfackverk, samt kalkyler i tidiga skeden i samband med förstudier och layoutarbete.

Eftersom efterfrågan hos våra uppdragsgivare inom både privata- och offentliga sektorn ökar öppnar vi nu upp för rätt personer att bli en del av vårt gäng.

Är det dig vi söker?

Om oss
Vi är en konsultorganisation där du kommer att vara en av våra nyckelspelare. Du kommer att vara omgiven av, och få stöd av högutbildade och erfarna experter inom byggkonstruktionsområdet. Du kommer att arbeta på vårt kontor som ligger mitt i centrala Luleå men med regelbunden kontakt med våra uppdragsgivare genom både platsbesök men även via videomöten.

Läs gärna mer om oss på www.nbp.se.

Arbetsuppgifter
Du kommer i dessa roller att ställas inför stora och små kompetensutvecklande utmaningar där dina två viktigaste uppgifter är att säkerställa nöjda uppdragsgivare och en egen personlig utveckling.

Vem är du
Vi tror att du har hunnit arbeta några år i branschen. Du känner nu att det är dags för en ny utmaning och ser fram emot att arbeta i en mindre och snabbrörlig organisation där besluten fattas snabbt.

Du är duktig på att planera och organisera ditt arbete effektivt och självständigt. Du arbetar aktivt med att lyssna och verkligen förstå dina uppdragsgivares behov och tar fram nytänkande och kreativa lämpliga förslag. Du är också van vid att fatta beslut, inte alltid med all information tillgänglig.

Med största sannolikhet har du någon form av högskole- eller universitetsexamen inom tex "väg och vatten" men du kan också ha en lämplig YH-utbildning eller vara gymnasieingenjör kombinerat med relevant arbetslivserfarenhet.

Du har i dag en titel som uppdragsledare, handläggare, byggnadskonstruktör, bitr. konstruktör, handläggande konstruktör/projektör, projektledare, projekteringsledare eller annan lämplig, närbesläktad titel.

Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta:
HR ansvarig Peder Hansson på telefonnummer 0730-26 80 30 eller via e-post peder.hansson@nbp.se

Om du är från annan ort och vill flytta så hjälper vi dig och din familj med dom praktiska frågorna som kan uppstå.

Tjänsterna tillsätts löpande.